Сніп. – 1912. – Ч. 19. – 6 травня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Бич-Лубенський К.; Автоном Худоба; Ґедзь Микола; Холмська Україна; відокремлення Холмської України; Гейко Конст.; Золотоноша