Всесвіт. – 1927. – № 45 (6 листопада) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВКу «Червоний Друк»., 1927)
Всесвіт – ілюстрований художній тижневик. Фундатор В. Блакитний. Щотижня: українська, всесоюзна й закордонна хроніка в ілюстраціях. В кожному номері понад 60 ілюстрацій. Новини науки, техніки, мистецтва. Оповідання й вірші кращих українських письменників та поетів, також переклади з найвідоміших закордонних авторів. Обкладинки на дві, на три фарби. Рік видання ІІІ. Редактор Е. Касяненко. Адреса контори і редакції: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
«Увага: влітку 1919 року по друкарнях знищено було «яті».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; 6 листопада 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Брест-Литовські мирні переговори; телеграми заключення миру; Будинок Промисловості; УНР; герб УНР; цукроварня біля Карлівки (Полтавщина); цукор; «яті»