Освіта на Харківщині. – 1928. – №9 (30 травня) - Харківська округова інспектура освіти (Харків: 4-та друк. Трансдруку, 1928)
Двохтижневий бюлетень Харківської окрінспектури Наросвіти.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Про виплату зарплатні робітникам освіти в районах; Про раціоналізацію справи розшуку дітей; Правила прийому до Факультету Політосвіти Харківського ІНО на 1928–29 рік; Обслідування Н.-Водолазької Швецької Кустарно-Ремісничої школи; Ново-Водолазька Швецька Кустарно-Реміснича школа; Інструкції вивчення роботи політосвітустанов; профосвіта; політосвіта; бібліотечна робота; народна освіта; освіта на Харківщині; Kharkiv magazine; Харків; Ukraine; History of Ukraine; Україна