Червоний шлях. – 1925. – № 8 (29) (серпень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського № 1., 1925)
Головний редактор О. Шумський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Чернявський М.; Проскурівна М.; Олексій, божій чоловік; Мисик Василь; Рильський Максим; Антоненко-Давидович Б.; Ірчан Мир.; Казка Аркадій; Цитович Іван; Павлюк Антін; Юрковський Б.; Верхарен Е.; Маклеод Ірина; Шварцман Ошер; Мотузка М.; До питання про „правомірність" антантівської інтервенції 1918 — 20 р. р. з погляду буржуазного міжнароднього права та її соціяльну природу; Оглоблін О.П., професор; Старовинна українська фабрика; Пархоменко В., професор; Чи була Коліївщина 1786 р. народнім рухом?; Шпітерс Генріх; Культура й народня творчість; Горбань Мик.; Копний суд над відьмою (побутово-історичний нарис); Харцієв В.; Мова та письменство — явління одного гатунку; Л-сон A.; Сучасна англійська проза; Могилянський М.; П. О. Куліш у 90-х роках (листи й документи); Щепотьєва М.; Проблеми композиції в орнаменті українського килима