Всесвіт. – 1926. – № 1 (24) (15 січня) - б/а (Харків : Видавництво газети «Вісти ВУЦВК». Друкарня «Червоний Друк»., 1926)
«Всесвіт» - двохтижневий багато ілюстрований, літературно-художній журнал. Фундатор В. Блакитний. Рік видання ІІ. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 15 січня 1926 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; українські письменники