Критика. – 1931. – № 4 (39), квітень - б/а (Харків : Державне видавництво України, 1931)
Критика : журнал-місячник марксистсько-ленінської критики, бібліографії та літературознавства. – Харків : Держлітвидав, 1928-1932. – З №5(52) 1932 р.: За марксо-ленінську критику. За редакцією т.т.: В.Т. Десняка, В.Д. Коряка, І.Ю. Кулика, Г.Ф. Овчарова, В.Й. Сухино-Хоменка, Ф.П. Тарана та А.А. Хвилі.
Keywords: Щупак С.; Дочул С.; Селівановський А.; Хоменко Я.; Фурер В.; Ведміцький О.; Грудина Д.; Доленго М.; Перлін Є.; Момот Ів., смерть