Вопрос об единстве русского языка перед австрийским военным судом в Вене в 1915 году : научные показания проф. д-ра Вондрака о сущности и роли русского литературного языка по отношению к его наречиям - Вондрак, Вацлав (Львов : Живое слово, 1924)
У матеріалі наводяться свідчення професора Віденського університету доктора В. Вондрака, витягнуті зі стенографічного протоколу засідання військового дивізійного суду ландвера у Відні, де розглядалася справа депутата австрійського парламенту, доктора Д.А. Маркова та його 6 товаришів.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; Вондрак Вацлав професор Віденського університету; російська літературна мова; єдність російської мови; малоросійська мова в Галичині; австрійський військовий суд у Відні 1915 року; питання про єдність російської мови; слов'янознавство