Твой брат Володя Куриленко (Венок герою) - Леонов, Леонид Максимович; Леонов, Леонід Максимович (Смоленск : ОГИЗ СМОЛГИЗ, 1944)
Пам'ять народу – величезна книга, де записано все. Народ наш добре пам'ятає заподіяне йому горе.
Ось він стоїть перед тобою, Володимире Тимофійовичу Куриленко, блакитноокий, русявий російський хлопець, зовсім юний. Він народився двадцять п'ятого грудня 1924 року. Сімнадцять років йому виповнилося у партизанському загоні.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; Куриленко Володимир Тимофійович, Герой Радянського Союзу; Смоленщина; воєнна історія; Велика Вітчизняна війна; Друга світова війна; The Second World War; боротьба з фашизмом; література про війну; Герої Радянського Союзу – смоляни; герої Вітчизняної війни; героїзм; любов до Батьківщини; military history; партизанський рух; партизани; смоляни