Выпуск врачей 1894-1895 [Харьковский Императорский университет]: [фотоальбом] - Федецкий, Альфред Константинович; Харьковский Императорский университет. Медицинский факультет; Федецький, Альфред Костянтинович; Харківський Імператорський університет. Медичний факультет (Харьков : Адольф Дарре, 1895)
Альфре́д Костянти́нович Феде́цький (* 1857, Житомир — † 21 липня 1902, Мінськ) — український фотограф польського походження, перший український оператор хронікально-документальних фільмів.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; Федецкий Альфред Константинович; фотоальбом; Харьковский Императорский университет; медицинский факультет; фотографии преподавателей Харьковского университета; фотографии выпускников Харьковского университета; выпуск врачей 1894-1895; Богданов; Бруев; Ломиковский; Шилтов; Данилевский А.Я.; Данилевский В.Я.; Кульчицкий; Груббе О.П.; Дудукалов О.П.; Зарубин О.П.; Анфимов; Ковалевский; Оболенский; Пономарев; Чириков; Розенблюм Е.Е.; Цемионтковский Ч.В.; Востриков М.Е.; Оршанский Н.Д.; Звенигородський Г.Т.; Алянский Л.И.; Рахлин Х.Я.; Бердичевский Г.А.; Дюссуше И.Г.; Зельцер С.И.; Ширяев Н.А.; Тиващенко Н.Л.; Сильчевский В.И.; Тарасов Ф.И.; Лебедев В.П.; Мерейнес Г.М.; Марголин Л.С.; Иванов С.Ц.; Катанянц А.И.; Гаврилко А.С.; Евсеев; Говсеев А.А.; Сусигнер И.Б.; Архипов В.С.; Ордынец И.О.; Говзман М.Я.; Маграм С.Л.; Китерман Б.П.; Кучун В.Б.; Меерович А.С.; Кирзнер Б.Н.; Рискин Я.Н.; Войтинский М.В.; Позаментир М.М.; Петин С.И.; Фельдман Р.А.; Шмит А.П.; Кудиш П.В.; Руденко М.П.; Гостынский С.В.; Петров П.В.; Шатилов П.И.; Ганжа М.И.; Харьковский Императорский университет; Императорский Харьковский университет; история Харьковского университета; Kharkov University; the history of Kharkov University