Всесвіт. – 1927. – № 33 (14 серпня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВКу «Червоний Друк»., 1927)
Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІІІ. Адреса контори і редакції: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects; 14 серпня 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Дніпрельстан; будівництво нової кінофабрики в Києві; Раппепорт Г., фотографії; археологічні розкопки на Чорномор’ї; Геленджицький музей природи й історії; Дуров Анатолій, дресирувальник; Харківська окружна спартакіада