Всесвіт. – 1928. – № 40 (30 вересня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друга друкарня ім. т. Блакитного Тресту «Харків-Друк»., 1928)
Харківський державний художньо-історичний музей (ХАДЕХІМ) існує з 1 грудня 1927 року.
Всесвіт – універсальний ілюстрований журнал. Фундатор В. Блакитний. Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІV. Харків, вул. Карла Лібкнехта, 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 30 вересня 1928 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; електрифікація; Шанхай; 26 бакинських комісарів; ХАДЕХІМ; Харківський державний художньо-історичний музей; Вишня Остап; Варшава; Українська Книжкова Палата в Харкові; Владивосток