Гарт. – 1931. – Грудень (№ 12) - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво», 1931)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт». П’ятий рік видання редагують: І. Кириленко, Б. Коваленко, В. Коряк, І. Кулик, І. Микитенко, Г. Овчаров, С. Щупак.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; December 1931; грудень 1931 року; декабрь 1931 года; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Кириленко Іван; Перешихтовка (роман); Нагнибіда Микола; Обов’язок (поезія); Кундзіч Олексій; Підземні зустрічі вибійника Віллі (уривок з роману); Кононенко Павло; Перемога (поезія); Чигирин В.; Людина, що втекла з Донбасу (оповідання); Собко Вадим; Рот Фронт (поезія); Ростуть стіни (нарис); Шаблій Василь; Шахти (поезія); Бобриков Дмитро; Перемагає молодість (оповідання); Мельник Петро; Штурмова ніч (поезія); Михайлюк Андрій; Грандіозні гірницькі збори (поезія); Вишневський Д.; Кац З.; «Еквівалент» Романа Примера та творчі завдання пролетарської драматургії (стаття); Клоччя А.; За гегемонію пролетарської літератури; Бездомний Бор.; Зміст журналу «Гарт» за 1931 рік