Літературний журнал. – 1941. – № 5 (серпень) - б/а (Київ ; Харков : Видавництво «Радянський письменник». Книжкова фабрика ім. Г.І. Петровського, Харків, вул. К. Маркса, № 1., 1941)
Літературний журнал. Орган Спілки радянських письменників України. Відповідальний редактор Ол. Десняк. Рік видання шостий. Адрес редакції: Харків, Чернишевська вулиця, 59.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Великая Отечественная война; Велика Вітчизняна війна; Вторая мировая война; Друга світова війна; The Second World War; любовь к Родине; борьба с фашизмом; Ukraine; History of Ukraine; украинцы в Великой Отечественной войне; Украина; история Украины; поэты о войне; литература о войне; стихи; вірші про війну; Лермонтов М.Ю. (1841–1941), портрет