«Будинок колишнього Університету (тепер ІНО), збудований на поч. ХІХ стол.» - (:unkn) unknown (Харків, 1926)
Стара архітектура Харкова. Стаття М. Павленка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Харків; фотографії Харкова; Харківський університет; ХІНО; Стара архітектура Харкова; Павленко М.