Червоний шлях. – 1928. – № 2 (59) (лютий) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського., 1928)
Головний редактор В. Затонський. Рік видання шостий. Видає Періодсектор ДВУ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Цитович А.; Колумб (поезія); Чапля В.; Братов’я (матеріали до повісті); Поліщук Валеріян; Радек і Роза (поема); Вільховий В.; Не бояни (оповідання); Лан О.; Піонтек Л.; Котко Кость; Сонце поза мінаретами; Ізотов І.; До характеристики творчості О. Кобилянської; Коваленко-Коломацький Г.; Дніпрова Чайка (спогади); П. Г.; Шарль де-Костер; Ткач М.; Червона армія й майбутня війна; Лозинський М., професор; З міжнародної політики 1927 р.; Сліпко-Москальцов К.; Радянський художник і мистецька спадщина