Нове мистецтво. – 1927. – № 28 (69) (20 грудня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1927)
Рік видання ІІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; історія театру; програми театрів; театр; кіно; ВУФКУ; Шелюбський М.; Юрмас Я.; Екран Парижу; Рудзевич Микола; Боярський О.