Конкурс на составление проекта памятника Николаю Васильевичу Гоголю в Москве (Х. : Паровая типо-литография М. Зильберберг и С-вья, 1902)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Комітет зі спорудження у Москві пам'ятника Гоголю; пам'ятник Миколі Васильовичу Гоголю у Москві; проект пам'ятника; 30 грудня 1901 року