Друг дітей. – 1933. – № 2 (лютий) - б/а (Харків : ДВОУ УПП. 7 друкарня ім. Фрунзе, 1933)
Редактор Е. Бранцева. Відповід. Секретар – О. Рудченко. Обкладинка – Коренєва. Адреса редакції: Харків, вул. Вільної Академії, № 3.
Одною з передумов втягнення жінки до активної участи в соціялістичному будівництві, поліпшення її побуту та реконструкції його на нових, соціалістичних засадах — є розгортання ясельної мережі. Розгортаючи ясельну мережу 1933 року, всю увагу треба звернути на обслуговування. Охопити колгоспниць постійними яслами на 4,5% та сезоновими на 65%. Кількість постійних ясельних ліжок за пляном на 1933 рік по УСРР має збільшитись проти 1932 року на 75096, при чому по місту кількість цих ліжок збільшиться на 22618, а по селу на 52478 ліжок.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; Коцюбинська І.; Кравцов; Ник Г.; В.Т.; Рудченко О.; Капустіна; Як живуть діти в Нансенському дитбудинку; дитячий будинок ім. проф. Нансена; Р.Б.; Волчанецька; Контрольні цифри розвитку ясельної мережі та ясельного будівництва по Україні на 1933 рік; ясла дитячі; історія виховання; виховання; дитячий садок; фотографії вихованців харківських дитячих закладів освіти; дитячі заклади Харківщини; освіта у Харкові; народна освіта; освіта на Харківщині; освіта в Україні; Товариство «Друзі дітей»; ІІІ Всеукраїнський з’їзд Товариства «Друзі дітей»; виробнича діяльність товариства «Друзі дітей»; Червона Армія; школа сліпих у Харкові; школа при Лихачівській МТС Харківської області; ФЗС; нульова група ФЗС; Kharkiv magazine; Харків; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Україна; Харьков; Харків; история Харькова; история образования