Всесвіт. – 1929. – № 4 (27 січня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Харків, вуд Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; January 27, 1929; 27 січня 1929 року; 27 января 1929 года; Kharkiv magazine; Блакитний В.; Харків; література; Татішвілі Йос.; Без заголовку (оповідання); Горський Г., переклад з грузинської мови; Семенко М.; Булаховський П., художник; Чорний Берлін; Кельвер Павло; Англійська гра в Афганістані (нарис); Артемівські пролетарі в столиці України; Будинок Літератури імені В. Блакитного; українські письменники; українська література; фотографії письменників; Нодланд Л.; Кузня здоров’я; Бородкін Валентин; Білу пляму розшифровано (нарис); Памір; наукова експедиція; Атешга – храм огнепоклонців (нарис); І.Л.; 17 годин на «Комсомольці України» (нарис); авіація та воздухоплавання; аеростат «Комсомолець України»; Тарасов, повітроплавні змагання; Мазур В.; Штучне сонце (нарис); ультра-фіялкове проміння; кварцова лампа; історія медицини