Материалы к фармакологии и клиническому применению чистотела - Ряснянский, Михаил Григорьевич; Ряснянський, Михайло Григорович (Х. : Печатное дело, 1913)
Статья о терапевтическом применении чистотела. An article about the therapeutic use of celandine.
Keywords: фармакологічна лабораторія Харківського університету; дія чистотілу на серцеву діяльність; дія чистотілу на кров'яний тиск; фармакологія; клінічне застосування чистотілу; celandine