Богдан Хмельницький (Дія друга) - Старицький, Михайло Петрович (Полтава : Всеукраїнське Державне видавництво, Полтавська філія. Друга Радянська Друкарня., 1920)
В обробленні Репертуарної Секції Всеукртео. Друковано в кількості 8000 примірників.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; література; українська література; історія театру; театр; драматургія