Червоний шлях. – 1930. – № 4 (85) (квітень) - б/а (Видає Періодсектор ДВУ. Відповідальний редактор Н. Калюжний., 1930)
Видає Періодсектор ДВУ. Відповідальний редактор Н. Калюжний.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Лебединець M.; Масенко Т.; Первомайський Л.; Любченко А.; Сорока О.; Гордієнко К.; Багряний І.; Мінько М.; Альбертон М.; Біро-Біджан. Уривок із повісти; Перекотиполе; Понад кордоном (нарис); Дубинський І.; На порозі колективізації (нарис); Старинкевич Л.; До проблеми портрету в українській радянській прозі; Сорокін О.; Робітнича творчість; Дубняк К.; М. Гоголь як географ; Гомін Л.; Молдавська культура; Скрипник М.; Контрреволюційне шкідництво; Ахматов Л.; За радянську літературу; Зубар М.; Художник П. Мартинович; Чорноморський Ф.; Ювілей «Карпатської Правди»; Полфйоров Я.; П'ять років української опери