Червоний шлях. – 1927. – № 9–10 (53) (вересень-жовтень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України ім. Г.І. Петровського, 1927)
Головний редактор В. Затонський. Видає Періодсектор ДВУ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Сайко Мик.; Галина Орлівна; Емігранти (повість); Май-Дніпрович; Мінько Микола; Кімната бородатого Чижика (оповідання); Цітович Іван; Масенко Терень; Сокіл Василь; Мандри (оповідання); Кічура М.; Драй-Хмара М.; Ведміцький Ол.; Лацко Андрій; Переможець (оповідання); Гнатюк В.; Чучмарів Володимир; Атеїзм Спінози; Білярчик Н.; Філософія прагматизму (стаття); Костів; Еміграція з Польщі до Америки (стаття); Лакиза І.; Політика партії в справі української художньої літератури; Райнов Т.; Природа в творчості Короленка; Слабченко Т.; М. Коцюбинський та «Народная Воля» (стаття); Меллєр В., професор; Вражіння від німецького мистецтва (Дорожні нотатки художника); Кузьмин Євген; Перша школа малярства (Матеріали по історії мистецтва на Україні); Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Полфіоров Я., професор; Музичні силуети; Стеценко Кирило Григорович (1882–1922); Ізюмський музей та його стародавності; Ден-ко В.; Рукописний збірник початку ХІХ ст.( Музей Слобідської України); Музей Слобідської України; Єрофіїв Ів.; Дубняк К.; Тасічко К.Г.; Ковалівський П.; Назаревський Ол.; Державин В.; Кравців С.; Ганджулевич; Покальчук Вол.