Гарт. – 1929. – Червень (№ 6) - б/а (Харків : Державне видавництво України, 1929)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт» (третій рік видання). Редагують: І. Микитенко, І. Кулик, В. Коряк, П. Усенко, М. Доленґо, І. Кириленко, В. Юринець.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; June 1929; июнь 1929 года; червень 1929 року; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; шарж Дан Сотника; ІІ з’їзд ВУСПП; з’їзд ВУСПП; Забіла Наталя; Доменний цех (поезії); Топчій Іван; Шахтарська повість; Первомайський Л.; Трипільська трагедія (поезії); Кундзіч Олексій; «Ах» На рибній; Шовкопляс Юр.; Весна над морем (повість); Микитенко І.; Голуби мира; Кириленко І.; Під знаком творчої самокритики (стаття); Кулик І.; За культурність та охайність; Овчаров Г.; О.П.; Базальжет