Всесвіт. – 1929. – № 27 (14 липня) - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Профсоюзний сад у Харкові чудове місце для відпочинку й розваги. Не тільки для молоді, але й для дорослих робітників. Похвальна ідея Окрвиконкому й Міської ради, щоб за містом в Сокольниках та Помірках, в цілинному лісному масиві утворити великий культурний парк, щось на зразок Бульонського лісу.
23 червня в Харкові підписано угоду між Донвуглем та Американською фірмою «Робертс і К-о» на проектування чотирьох великих шахт у Донбасі.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; 14 липня 1929 року; 14 июля 1929 года; July 14, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; перший паротяг серії «М», збудований у Луганську; Владко; Луганський паровозобудівельний завод; Озеров Ол.; Паростки (нарис); Лондонський кабінет воскових фігур Туссо; Берн Мак; Рашівська справа (нарис); Влизько Олекса; Охороняється законом на Потсдамерштрасе (поезія); Рогозівський Гр.; Остання зустріч з А.П. Чеховим (до 25-річчя з дня смерті); підводний човен «Парфнаї»; Дикий Антін; Де будуватиметься новий український оперний театр (нарис); Єфетів М.; Пароплав без пари (нарис); «Крим», теплоход; Журний Мірко; Наш сад (нарис); харківські парки; студія Державного Московського малого театру; Виставка робітничої думки (нарис); Всеукраїнська виставка робітничого винахідництва; Білгородська криниця (нарис); Інік; Зеланд Е.; Гармати проти аеропланів (нарис); Харківський зоологічний сад