Червоний шлях. – 1929. – № 1 (70) (січень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України ім. Г.І. Петровського, 1929)
Головний редактор В. Затонський. Видає Періодсектор ДВУ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Франко Іван; Не спитавши броду (недруковані уривки з невикінченої повісті); Багряний Іван; Вандея (поема); Епік Григорій; Зустріч; Вер Віктор; Жигалко С.; О. К.; Хоткевич Г.; БогданХмельницький (драматична тетралогія); Щербина Н.; Із книги світання; Багданович П.; Драй-Хмара Мих.; Джавахішвілі Мих.; 3лодій; Горський; Вияснівський А.; В. С.; В культурній зоні Абхазії (з нотаток туриста); Білецький О.; Микола Вороний (з приводу XXXV-річчя літературної діяльности); Степняк М.; Іван Франко та Б. Прус; Д-ський В.; Україна в російському письменстві; Немеровська О.; Толстой в російській пресі 1928 р. (до століття із дня народження); Лозинський М.; 3 міжнародньої політики в 1928 р.; Слабченко Т.; Українська театральна справа (на І Всеросійському зїзді сценічних діячів 1897 р.); Сліпко-Москальцов К.; Розвиток та перспективи графіки СРСР; Холостенко Є.; Виставка гравюри та рисунку; Фаворський В., художник; Кравченко, художник; Нарбут Г. , художник; Налепінська С. , художник; Юдовін С. , художник; Седляр В. , художник; Касіян В. , художник; Коджоян А. , художник; Недужа Марія; Єфіменкова О. Я, історик та етнограф; Нечуй-Левицький Іван; Виставка пам’яті Ів. Левицького-Нечуя; Качанюк М.; Степняк М.; Ганжулевич Т.; Фінкель О.; Каганов І.; Новицький Мик.; Горбачов А.; Хвойняк П.; Танан К.; Старицька-Чернявська Л.; Садовський М.