Альбом Выставки XII Археологического съезда в г. Харькове. (56 таблиц со снимками около 300 предметов) - Археологический съезд (12; 1902; Харьков); Археологічний з'їзд (12; 1902; Харків); Редин, Егор Кузьмич; Рєдін, Єгор Кузьмич (Москва : Типо-литография Н.И. Гросман и Г.А. Вендельштейн, 1903)
Исполнено и издано художеств. фототипией К.А. Фишер. Москва, Кузнецкий мост, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Древности, добытые из раскопок и случайных находок; церковные древности; потиры; образцы южно-русского орнамента на предметах церковного обихода; Редин Егор Кузьмич; XII Археологический съезд в г. Харькове; Археологический съезд (12; 1902; Харьков); Артемовский-Гулак Петр Петрович, портрет; Губернская карта Харьковского наместничества с видом г. Харькова 1787 года; План г. Харькова начала ХІХ в.; Выставка XII Археологического съезда в г. Харькове; альбом выставки; Самокиш Микола Семенович; Самокиш Николай Семенович; Стародавності, здобуті з розкопок та випадкових знахідок; церковні давнини; потири; зразки південно-російського орнаменту на предметах церковного побуту; Редін Єгор Кузьмич; XII Археологічний з'їзд у м. Харкові; Археологічний з'їзд (12; 1902; Харків); Артемівський-Гулак Петро Петрович, портрет; Губернська карта Харківського намісництва з видом м. Харкова 1787 року; План м. Харкова початку ХІХ ст.; Виставка XII Археологічного з'їзду у м. Харкові