Молодняк. – 1931. – № 2 (50), лютий - б/а (Харків : Укрполіграфоб’єднання. Газетна фабрика ім. В. Блакитного., 1931)
Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією О. Воробіна, Карпека, О. Корнійчука, Дав. Копиці, Л. Первомайського, К. Тургана (відп. редактор), М. Цимбала.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Бойченко О.; Саченко Г.; Зимний Леонід; Копштейн А.; Балясна Р.; Грудницька М.; Мізюн Г.; Реконструкція (п’єса на 5 частин); Коваленко Б.; Обідний О.; Галушко Д.