Плужанин. – 1925. – № 2 (березень-квітень) - б/а (Харків : ЦК і Харківська філія «Плуга» . Друкарня ПУУВО ім. Фрунзе ., 1925)
Орган ЦК і Харківської філії Спілки селянських письменників «Плуг» Редагує Редколегія: С. Пилипенко, Ів. Сенченко, М. Биковець.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; March 1925; April 1925; березень 1925 року; квітень 1925 року; март 1925 года; апрель 1925 года; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників; Спілка селянських письменників Плуг; Три роки плужанської праці; Стінна газета і літгуртки «Плуга»; Чабанівський Гр.; Нагорський В.; Масенко Т.; «Плуг» і сількори; Привіт із далекої Америки (резолюції і привітання); Український Робітничий Дім у Канаді; Молодша мандолінова оркестра при Українському Робітничому Домі (фото); Кириленко Ів.; Жінки-сількорки й «Плуг»; Книгочий; Письменницький самосуд; Література для дітей в роботі «Плуга»; Студія дитячої літератури при ЦК «Плуга» (фото); Пилипенко С.; Забутий документ; Учасники 1-го Всеукраїнського з’їзду «Плуга» (1924 р. 5 квітня); Сенченко Іван; Про шаблон, безфабульність та Гр. Коляду; Степовий Тодось; Секрет театральности; Резолюція про критику, ухвалена 1-ю Всесоюзною конференцією пролетписьменників; Яковенко Гр.; Життя й творчість; Загальна схема критичного розгляду творів; Копиленко Олександр; Весела історія (монтаж); Усенко Павло; Алешко Вас.; Поле (поезія); Демчук; Подорожнє (із циклю «Од зелених полів»); Ведміцький Ол.; Первомайський; Лист сільського плужанина; Плужанка; Товариська критика; Капрон; Плюньте, добродію! Із плужанського побуту (жарт на 5 дій з епілогом); Театр імені Марії Заньковецької; автограф Володимира Сосюри