Плуг. – 1929. – № 6 (червень) - б/а (Харків : Кооперативне видавниче товариство письменників «Плужанин». Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1929)
Місячний літературно-художній ілюстрований журнал Спілки селянських письменників Плуг. За редакцією А. Головка, В. Мисика, А. Панова, С. Пилипенка, Ю. Савченка і Т. Степового. Рік п’ятий.
Харківський музей українського мистецтва нині розгорнув широку роботу по збиранню й дослідженню пам’яток українського народнього мистецтва, як сучасного, так і стародавнього. Музей нині має понад 4000 експонатів у відділі народнього мистецтва, що складається з добірних збірок килимів, вишивок, стінних розписів, одягу, тканин, різьбленого дерева, писанок, гути, тощо.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Нефелін В.; Будні (нотатки до повісті); Батрак І.; Лисиця й пес (байка); Гайка (байка); Демчук О.; Пан Мандрик (оповідання); Душка А.; Калиновський А.; Максимов П.; Колиска кубанських урожаїв (нарис); Пилипенко С.; Батрак І. та його байки (стаття); Музей українського мистецтва в Харкові; Kharkiv magazine; Харків; українська література