Сніп. – 1912. – Ч. 40. – 7 жовтня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський. «Єдина українська часопись на Слобідській Україні «Сніп».
Keywords: харківська україномовна газета; Доде Альфонс; Тартарен з Тараскону; Задніпрянець Т.; Фонд імени Б.Д. Грінченка для запомоги письменникам з народу; Галичина