Сніп. – 1912. – Ч. 14. – 1 квітня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Смерека О.; Роля українського жіноцтва в житті українського народу; Самійленко Віталій; Тарноградський В.; Бич-Лубенський К.; М-ський М.; Садовський Микола, портрет; М.П.; Сила карбованця. Або як у Галичині поширюють православіє; Галичина