О лекциях В.Ф. Цыха, профессора Харьковского университета в 30-х годах прошлого века - Бузескул, Владислав Петрович; Buzeskul, Vladislav Petrovich (Х. : Печатное дело, 1910)
Стаття про лекції професора В. Ф. Циха з історії у Харківському університеті. The article about the lectures of Professor V.F. Tsyha on History at the Kharkov University.
Keywords: Цих Володимир Францевич; Tsyh V.F.; професор загальної історії; професор Харківського університету; Professor of Kharkov University; історія Харківського університету