Неокомские отложения Кисловодска - Затворницкий, Алексей Яковлевич; Затворницький, Олексій Якович (Х. : Типогр. и литогр. М. Сергеева и К. Гальченка, 1912)
У статті надається опис пластів неокомських відкладень Кисловодська. The article describes the Neocomian formation of deposits of Kislovodsk.
Keywords: неокомські відкладення; Кисловодськ; Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи