Записки Императорского Харьковского университета. – 1903. – Кн. 2 - Харьковский Императорский университет; Харківський Імператорський університет (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Поправку розміщено у книзі 4, 1903.
Keywords: «Про розлучення»; Афінська рада; введення в історію Греції; протокол засідання попереднього комітету; ХІІ археологічний з'їзд; «Договір страхування з російського права»