Всесвіт. – 1929. – № 22 (9 червня) - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Редактор Е. Касяненко. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; 9 червня 1929 року; 9 июня 1929 года; June 9, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; новий англійський уряд; Джавахішвілі М.; Два присуди; Діндо Ж.К., українська скульпторка; Кадіївська кам’яновугільна рудня (фото); Дуленко Валентина, прима-балерина Української столичної опери; Нович К.; «Rot Front!» (нарис); українські письменники; фотографії; Микитенко Іван; Кириленко Іван; Коряк Володимир; Фефер І.; Коваленко Б.; Щупак С.; Ле Іван; Городськой Т.; Терещенко Микола; Савченко Яків; Кулик І.Ю.; Мілев; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; ІІ-й Всеукраїнський з’їзд ВУСПП; Шмигельський Антін; Гордієнко Кость; Забіла Наталя; Дикий Антон; Горська Ольга Григоровна; Кандиба Ф.; Боротьба за темп (нарис); фабрика імені Тинякова; картонажна фабрика імені 8 березня