Червоний шлях. – 1924. – № 6 (червень) - б/а (Харків : В–во «Червоний Шлях». Друкарня-літографія Книгоспілки, Нетеченська набер., № 14., 1924)
Головний редактор О. Шумський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Яблуненко Василь; Підхмарний Т.; Терещенко Микола; Копиленко Ол.; Буйний хміль (тема до повісті); Роленко Василь; Івченко М.; Бажан Микола; Доленго М.; Косинка Г.; Чернявський М.; Яновський Ю.; Коваленко Л.; Равич-Черкаський М.; Єврейське питання на Україні (стаття); Триліський Ол.; Шраг Мик.; Зовнішня торгівля УСРР та її ближчі перспективи; Певзнер С.; Стан торгівлі й торгового апарату на Вкраїні в 1922-23 році; Краснов Вас.; «Пасквільний Комітет»; Багалій Дм., академік; З приводу антикритики проф. М.І. Яворського; Кучеренко П.О., професор, доктор медицини; Життя, старість та смерть в освітленні науки; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Єрофіїв Ів.; До питання про Кармалюка (з приводу статті Якимовича «Устин Кармалюк у судових актах»); Білецький О., професор; Сучасне красне письменство заходу; Сінклер Ептон; Шамрай А.; На шляхах до об’єктивної історії Українського письменства; Історія новітнього письменства М. Зерова в історичному освітленні; Зеров М.; Б-іч М.; Шкідлива книжка; Дорошкевич О.; Український рух в оцінці поміщика 80-х років (Епізод з історії «Киевской Старины»); Піддубний Г.