Червоний шлях. – 1925. – № 5 (26) - б/а (Харків : Державне видавництво України . Друкарня-літографія «Книгоспілки», Харків, Нетеченська набережна, 14., 1925)
Головний редактор – О. Шумський. Адреса редакції – Харків, пл. Р. Люксембург, буд. № 23. Головна контора Періодичних видань ДВУ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Сосюра В.; Тарас Трясило (роман); Слісаренко О.; Яновський Ю.; Буровій К.; Чернявський М.; Гордієнко К.; Бен С.; Масенко Т.; Станко В.; Аджамський П.; Голд М.; Волькер І.; Міцкевич А.; Рильський М.; Козельський Б.; Гельд П.; Харченко А.; Височанський П.; Копержинський К.; Щукарів А.; Процес думання й його механізація; логічна машина Дживонса; машина Дживонса; Дживонс; Савченко Я.; Циганенко Ю.; Творчість Панаса Мирного в листуваннях до нього сучасників; Харцієв В.; Потебня й «лапки»; Румунія