О писанках - Ветухов, Алексей Васильевич; Ветухов, Олексій Васильович (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Про писанки; Редін, Єгор Кузьмич; писанка; розфарбовування яєць; крашанка