Червоний шлях. – 1930. – № 1 (82) (січень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України ім. Г.І. Петровського, 1930)
Видає Періодсектор ДВУ. Голоний редактор В. Затонський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Шеремет М.; Мінько М.; Первомайський Л.; Капельгородський П.; Сень Ю.; Коляда Г.; Чернявський М.; Перед лицем Азії; Підгайний Л.; Творчість О. Досвітнього; Малицький Ф.; Поет комсомольської весни О. Жаров; Клементис В.; Словацька література; Моргуліс Г.; Альфред де-Мюссе; Байкар О.; Кримсько-українська правнича мова; Кутепов Р.; До питання про теорію пан-Европи; Холостенко Є.; На фронті ІЗО; Величко Л.; Другий Всеукраїнський Сходознавчий з'їзд