Ботанический кабинет. Ботанический сад [1902] - Харьковский Императорский университет; Харківський Імператорський університет (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Харківський університет; звіт за 1902 рік; навчально-допоміжні установи Харківського університету; ботанічний кабінет; ботанічний сад