Плуг. – 1931. – № 8 (серпень) - б/а (Харків : Література і мистецтво. ДВОУ УПП. 7 Друкарня ім. Фрунзе., 1931)
Літературно-мистецький критичний та громадсько-політичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг». VII рік видання.
Обклад. худ. Мея.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Загоруйко Пилип; Тракторист Вася (повість); Вдовиченко Микола; Рибак Натан; Аварія (новела); Сторчак Кіндрат; На третю скорість (нарис); Розгляньмо творчість призваних до літератури (стаття); Даниленко Іван; Липневої ночі (оповідання); Йовтушенко Гнат; Щербина. Гомін буднів; Kharkiv magazine; Харків; українська література; українські письменники