О разводе : Речь, произнесенная в день торжественного собрания Императорского Харьковского университета, 17 января 1903 года - Загурский, Леонид Николаевич; Загурський, Леонід Миколайович (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: професор Харківського університету; «Про розлучення»; право розлучення; церковні погляди на шлюб і розлучення; реформа шлюборозлучного права