В юридический факультет Императорского Харьковского университета приват-доцента Владимира Ястржембского рапорт - Ястржембский, Владимир Антонович; Ястржембський, Володимир Антонович (Х. : Паровая типо-литография М. Зильберберг и С-вья, 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Харківський університет; «Міжнародний третейський суд»; премія Д.І. Каченовського