Всесвіт. – 1928. – № 39 (23 вересня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друга друкарня ім. т. Блакитного Тресту «Харків-Друк»., 1928)
Всесвіт – універсальний ілюстрований журнал. Фундатор В. Блакитний. Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІV. Харків, вул. Карла Лібкнехта, 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 23 вересня 1928 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; 25-а Чапаївська дивізія; автомобіль; Аврора; закордонний похід «Аврори»