Не хозяйничать немцам на Украине! - Довженко, Олександр Петрович; Довженко, Александр Петрович (Москва : ОГИЗ Госполитиздат, 1943)
«За батьківщину!», «Смерть німецьким окупантам!», «За Радянську Україну!» — нескінченною низкою виходять грізні танки з цими гордими іменами із цехів харківського заводу імені Комінтерну».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; воєнна історія; Велика Вітчизняна війна; Друга світова війна; українці у Великій Вітчизняній війні; Україна; історія України; німецька окупація у СРСР; партизанський рух; звірства німецько-фашистських загарбників; німецько-фашистський окупаційний режим; промислові підприємства Харкова; харківський завод імені Комінтерну; харківські танки