Молодняк. – 1930. – № 1 (37), січень - б/а (Харків : Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1930)
Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією О. Бойченка, А. Клоччя, П. Лакизи, С. Євентова, П. Усенка (відп. редактор).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Зміст журналу «Молодняк» за 1929 рік (№№ 1–12, січень–грудень); Шеремет М.; Смілянський Л.; Мехзавод (повість); Фомін Євген; Радін Гр.; По колективах (нариси); Трублаїні М.; Морями півночі; Майський С.; Гельфандбейн Г.; Скрипник Лев; Гримайло Я.; Молодняк вступає в четвертий рік існування; Медведів Т.; Май-Дніпрович (некролог)