Покажчик статей, оповідань і нарисів, друкованих у додатку до газети «Вісти» – «Культура і побут» за 1927 рік - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк, 1927)
Культура і побут [газета]: додаток до газети "Вісті ВУЦВК". – Харків, 1925–1928.