Наступление с примкнутыми к другим войскам флангами и оборона в маневренной войне - Тайзен-фон ([Москва] : Высший военный редакционный совет, Типогр. «Красная печать», 1922)
У статті автор викладає сутність свого великого бойового досвіду з найважливіших питань тактики піхоти. Мета автора дати вказівки на навчання сучасної німецької армії з обмеженою кількістю артилерії та інших допоміжних знарядь.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; воєнна історія; Перша світова війна; The First World War; «Wissen und Wehr» журнал; тактика піхоти; оборона у маневреній війні; піхота; робота розвідки та завіси; вогонь з далеких відстаней; бій резервів; наступ у маневреній війні; розвідка; ціль наступу; форми наступу; успіхи піхотного вогню