Законодательство по уголовному праву и процессу в период войны - Исаев, Михаил Михайлович; Утевский, Борис Самойлович; Гродзинский, Мориц Маркович; Ісаєв, Михайло Михайлович; Утєвський, Борис Самойлович; Гродзинський, Мориц Маркович (Москва : Юридическое издательство НКЮ СССР, 1943)
Настоящая брошюра предназначена для народных судей и народных заседателей. Она окажет помощь в работе также и районным прокурорам и народным следователям. В работе систематизированы и обобщены законодательные материалы, практика Верховного суда Союза ССР и приказы и инструкции Народного комиссара юстиции СССР, вышедшие во время Отечественной войны и частично за предыдущие годы, имеющие особое значение в работе народного суда в условиях войны.
Всесоюзный институт юридических наук НКЮ СССР. Библиотека народного судьи и народного заседателя.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; Библиотека народного судьи и народного заседателя; кримінальне право; кримінальний процес; Велика Вітчизняна війна; The Second World War; Збереження чинності основних принципів радянського соціалістичного кримінального права під час Вітчизняної війни; Питання застосування покарання у воєнний час; Відмова або ухилення від виконання під час війни державних обов'язків та повинностей; Порушення трудової дисципліни; Ухиляння від трудової мобілізації; Невиконання колгоспниками обов'язкового мінімуму трудоднів; Забій колгоспниками молодняку худоби; Розкрадання соціалістичної власності; посадові злочини; посягання проти майнових інтересів громадян; Спекуляція; Самогоноваріння; Злочини у сфері карткової системи; Підсудність кримінальних справ; Підсудність кримінальних справ; Припинення провадження у справі; Відстрочка виконання вироку; Порядок судочинства з окремих категорій справ; Порядок судочинства з окремих категорій справ